Halal Paradise
2023 Erken Rezervasyon Fırsatları
2024 Erken Rezervasyon
Fırsatları
Gece
Yetişkin
Çocuk

Esnek Tarihli Erken Rezervasyon Kampanyası

Öncelikle faaliyete başladığımız ve geride bıraktığımız 2022 sezonunda yanımızda olan misafirlerimize şükranlarımızı sunarız. İnşallah aileniz ile hayal ettiğiniz gibi bir tatil yaşamanıza vesile olabilmişizdir.

İlk sezonumuzda bizden dualarını esirgemeyen misafirlerimizin 2023 yaz tatillerinde de yanlarında olabilmek adına erken rezervasyon kampanyamızı hazırlarken, erken rezervasyon kavramına bir yenilik getirerek misafirlerimizin kampanyamızdan faydalanma imkânlarını arttırmak istedik ve Esnek Tarihli Erken Rezervasyon kampanyamızı hayata geçirdik.

Esnek Tarihli Erken Rezervasyon Kampanyası ile misafirlerimizi, erken rezervasyon fırsatlarından faydalanabilmek için tatil tarihlerinin kesinleşmesini beklemek, tatil tarihleri kesinleşmediği için kampanya dönemlerini kaçırarak daha yüksek fiyatlarla tatil yapma derdinden kurtarmak istedik. Kampanyamızda 2023 yaz sezonunu üç döneme ayırdık (15 Nisan-15 Haziran, 16 Haziran-15 Eylül, 16 Eylül-30 Ekim) ve misafirlerimize kampanyamızdan faydalanarak rezervasyon yaptıkları dönem içerisinde fiyat farksız tarih değişikliği hakkı tanıyarak tatil tarihleri henüz belli olmayan misafirlerimizin de en uygun fiyatlardan tatil yapabilmesini sağlamayı amaçladık.

Kampanyamız kapsamında 15 Nisan-15 Haziran dönemini tercih eden misafirlerimiz 1 Nisan tarihine kadar, 16 Haziran-15 Eylül dönemini tercih eden misafirlerimi 1 Haziran tarihine kadar, 16 Eylül-30 Ekim dönemini tercih eden misafirlerimi 1 Eylül tarihine kadar bize bildirmeleri durumunda, bayram haftaları haricinde tarih değişikliği kaynaklı bir ücret farkı talep edilmeyecektir.

Misafirlerimizin sezonun en avantajlı ilk erken rezervasyon kampanya fiyatlarından faydalanmaları için tatil tarihlerini kesinleştirme ihtiyacı ortadan kalkmış bulunmaktadır. Kampanyamızdan faydalanarak fiyat değişikliklerinden etkilenmek istemeyen misafirlerimizin tatil yapmak istedikleri dönemi belirlemeleri yeterlidir.

Nasip kısmet olursa Yüce Rabbimizin izniyle 2023 yılında da " Helal Olsun " demeniz için çalışmaya aynı şevk ve heyecanla devam edeceğiz.

1. Erken Rezervasyon Ne Kadar Avantajlı?

Erken rezervasyon kampanyamızdan faydalanan misafirlerimizin sezon fiyatlarına göre %50’nin üzerinde fiyat avantajı olacağını öngörmekteyiz.

2. Tarihlerimi Ücretsiz ve Kolay Bir Şekilde Değiştirebilir miyim?

3. İptal Şartları Neler?

4. Ödemenin Tamamını Hemen Yapmam Gerekiyor mu?



2023 Erken Rezervasyon Fırsatları Sizi hemen Arayalım

Detaylı bilgi ve rezervasyon için form doldurun hemen sizi arayalım her konaklamanızı unutulmaz hale getirin.

  • GÖNDER

2024 Yılı Erken Rezervasyon başlamıştır.!